Therapie

Iedereen heeft een innerlijke wereld waarvan hij of zij zich afvraagt dat wat daar gebeurd wel klopt. 

Noem dit je eigen gedachten, je innerlijke stem, intuïtie of je eigen gesprekken. Soms wil je alleen maar even je verhaal kwijt en is het fijn wanneer er even iemand met je mee-wandelt en naar je verhaal luistert.

We zijn allemaal op zoek naar wie we in de kern zijn, de zoektocht naar onszelf,onze persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke groei. Het leven kun je dan zien als een spiraal waarbij je vergelijkbare ervaringen (patronen) meerdere keren in je leven voorbij ziet komen maar telkens op een ander niveau beleefd vanuit een ander perspectief. 

Als mens voel je je goed wanneer je ervaart dat je leeft, leert en groeit. Maar een leven zit vaak vol obstakels en tegenslag waardoor je je soms even niet meer zo goed voelt en niet meer weet hoe je verder moet. Juist dan kan ik je als coach weer op weg helpen. Dit kan in een individueel traject, eventueel met wandelcoaching, hypnotherapie of reiki healing.

Het leven voltrekt zich altijd als een cyclisch proces, een cirkel, een wiel, dat is wat de natuur ons laat zien. Na de winter volgt er weer een nieuwe lente, na elke nacht volgt er weer een nieuwe ochtend. Elk zaadje heeft de potentie om uit te groeien tot een plant, die vruchten en vervolgens opnieuw zaad voort zal brengen. De activiteiten van Innertalks helpen je om je bewust te worden van deze cyclus en je er (opnieuw) mee te verbinden. Veranderen begint bij anders kijken naar de wereld om je heen en naar jezelf.

Hypnotherapie 

Tijdens hypnotherapie breng ik mensen in een lichte trance, zodat ze af kunnen reizen naar hun onderbewuste. Vanuit deze lichte trance wordt je onderbewuste bereikbaar. In de hypnotherapie maak ik contact met je onderbewuste of onbewuste. Vaak komen gevoelens of problemen die je hebt, daar vandaan. Je kunt die dus niet met je logische verstand beredeneren. De oorzaak zit dieper in je. Door middel van hypnose, waarbij je je overigens 100% bewust bent van wat we bespreken, komen we bij die diepere laag. Wanneer we weten wat daar speelt, kan er gewerkt worden aan de oplossing van je klacht of probleem. We pakken de oorzaak bij de wortel aan. Je bent je ten alle tijden bewust van wat we bespreken, zodat het je ook echt kan helpen.

Voice dialogue

Met Voice Dialogue ga je in gesprek met jezelf. Dat klinkt vreemd, maar kan zeer verhelderend zijn. Ik laat je dan kennis maken met de verschillende ‘zelven’ die je in je hebt. Je krijgt een andere, meer verhelderende kijk op jezelf, waardoor je ook bewuster in je leven komt te staan. Je wordt je dan bewust van het innerlijk kind. Dit innerlijk kind draagt de aangeboren kracht en de wijsheid om te overleven. Het gekwetste deel draagt ook je innerlijke blokkades en beschermers. Door ermee in gesprek te gaan worden we er de baas over en gaan ze niet meer autonoom te werk.

Kosten: 

De therapie sessies worden binnen in mijn praktijk ruimte gegeven. Dit is een rustige ruimte waar je jezelf kunt zijn en waar je je kunt ontspannen.

  • Therapiesessie € 70.- per uur

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach