Aanbevelingen

Maak een afspraak
– Marga Ruis –

Ik heb Nicolle leren kennen als een persoon die met twee benen op de grond staat en daarom haar gevoeligheid en invoelingsvermogen goed waar kan nemen, ze is open en oprecht. De opgedane kennis geeft mooie inzichten tijdens haar werk als wandelcoaching en reiki. Ze maakt het onbewuste bewuster om in het proces weer stapjes veder te komen.

Mireille
– Mireille van Hattum –

Hypnotherapie: geen idee wat ik ervan kon verwachten.. maar wat gaf het een vredig en rustig gevoel. Naar een plek gaan, die jezelf nauwelijks kan herinneren uit je jeugd. Een mooie herinnering! En daarna aan de slag met je eigen verschillende karakters. Een verhelderende ervaring om in gesprek te gaan met jezelf. Het dialoog niet in je hoofd, maar openbaar. En echt het helpt. Dank je Nicolle Prins-Jongen

Joan Bekx (2)
– Joan Bekx –

Een tijdje geleden kreeg ik van een fijne vriend een kado. Wandelen met Innertalks, nadien is er iets veranderd in mij. Door de wandeling met Nicolle te gaan maken en de natuur elementen als metaforen mee te nemen. Kreeg ik een goed beeld van mijn huidige situatie. Het gaf me ook nieuwe inzichten, over mezelf in relatie tot mijn huidige werk en het leven. Welke zaken mij blokkeren om in mijn volledige kracht te kunnen staan en te kunnen blijven staan. Het gaf mij opnieuw vertrouwen, dank je wel Nicolle!

mike-van-de-moosdijk-e1560371350936 (2)
– Mike Van de Moosdijk –

Door met Nicolle Prins de natuur in te gaan waarbij rust en natuur een belangrijke rol speelt, zijn we ver terug in mijn verleden gegaan. Waarbij ik heb geleerd om leren los te laten, sterker te worden in het leven en mijn eigen grenzen aan te geven. Nicolle geeft je handvatten waar je tijdens de wandeling mee aan de slag kunt en thuis over na kunt denken, zodat je bij de volgende wandeling al je vragen weer kunt stellen waar je geen raad mee wist. Door de professionele hulp van Nicolle ben ik de persoon geworden die ik ook echt ben en sta veel sterker in het leven.

Martijn vd Boogaard (2)
– Martijn van den Boogaard –

Mijn ervaring met Innertalks is zeer goed. Ik weet zeker dat het uit eindelijk helpt om beter inzicht te krijgen en hoe ik met negatieve dingen van me zelf om kan gaan.

Maak een afspraak
– Joyce Bekx –

Dank je wel voor de eerste stappen met mij te lopen in dit proces en mij ‘wakker’ te maken met dit proces. Ga je vast binnenkort weer x zien, als onderhoud 😉
Jouw boekje gaat elke sessie mee waar ik veel in schrijf.

Sylvana (2)
– Sylvana Scheffer –

Een interessante en gezellige wandeling die enkele ogen geopend heeft .
Dank je Nicolle voor deze wandeling.

nicole-hoeks-e1560370325541 (2)
– Nicole Hoeks –

Wat een fijne en rustgevende wandeling was het. Er is gevoel bij mij los gekomen en ik heb inzichten gekregen. Dank je Nicolle!