Nicolle Prins

Als coach maak ik graag verbinding met jongeren en zet hen in hun kracht. Wanneer je daarbij de natuur kan betrekken kan je nog meer impact maken. Coach sessies die door mij worden gegeven zijn gebaseerd op de TriA© wandelcoach methodiek, NLP en mijn deskundigheid en levenservaring. Het (bedrijfs) leven kan heel hectisch zijn waarbij je soms vergeet dat de natuur dagelijks om je heen is. Ieder seizoen opnieuw. Wanneer je een bijdrage kan leveren door mensen te verbinden aan en in de natuur, vind je weer balans in alle hectiek en kan je weer met veel energie en voldoening je werk doen.

Zelf heb ik via niet gebaande paden mijn eigen weg gezocht in het leven, al doende mijn eigen wijsheid ontdekt en leren vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Juist door het zwemmen tegen de stroom in heb ik mijn kracht ontdekt. Moed verzamelen en keuzes maken zijn bekende thema’s voor mij. Hierbij heb ik mij laten inspireren door de veerkracht van de natuur, mijn eigen veerkracht en door wijze mensen die ik heb mogen ontmoeten. Tevens haal ik inspiratie uit persoonlijke ontwikkeling waarbij ik iedere dag nog steeds leer.

Ik ben een natuurmens, nuchter, met beide benen op de grond. Ik heb een grote passie voor het onderwaterleven als diep zee-duiker en ik heb een moestuin waar ik vaak in te vinden ben. Tevens ben ik vrijwilliger bij VELT Nederland. Velt staat voor ecologisch leven en tuinieren op het ritme van de seizoenen. Door samen te werken in publieke activiteiten lever ik een vrijwillige bijdrage aan het organiseren van landelijke evenementen om zo onze plek op deze aarde bewust een beetje groener te maken.

‘De natuur heeft geen haast en toch komt alles af’

– Nicolle Prins –


Gecertificeerd TriA©Wandelcoach