Coachtraject

Coachingstraject via het Tibetaans levenswiel.

Het levenswiel is een leer uit het Tibetaans boeddhisme waarin diverse boeddhistische concepten samenkomen. Deze concepten worden tezamen grafisch in het levenswiel verbeeld. Daarin ga je een traject aan met een reeks wandelingen in een twee of drie wekelijkse cyclus. Hierbij ga je constructief aan de slag gaat met ontwikkelpunten die voor jouw van belang zijn. Download nu gratis het levenswiel werkboek om te zien waar jij staat.

Innertalks Levenswiel
Door het levenswiel in te zetten bij wandelcoaching ga je constructief aan de gang met 6 thema’s die invloed hebben op jouw leven.

Een pro-actieve houding in mijn werkwijze, is het uitgangspunt. De vraag “wat wil ik veranderen in mijn leven” staat centraal. Hiermee ga je actief aan de slag. Na iedere TriA© wandelcoach sessie formuleer je voor jezelf een actie. Actie betekent niet dat je je wereld gaat veranderen maar een klein stapje zet in de richting waar jij naar toe wilt en een stap zet om te doen wat jij belangrijk vindt.

Download nu gratis het levenswiel werkboek om te zien waar jij staat.

Kosten

Na de eerste kennismaking zetten we ons letterlijk in beweging door te wandelen in de prachtige natuur in en rondom Eindhoven. We wandelen in totaal ruim 1,5 uur waarbij we de natuur gebruiken om inzichten te krijgen en je na afloop naar huis gaat met jouw actie. Na de wandelcoachsessie bepaal je of je een nieuwe afspraak wilt plannen en ontvang je van mij een korte samenvatting en je actiepunt per mail. De kosten per coachsessie zijn € 70,- incl btw.


Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach