Blog

Chakra #2: Sacraal Chakra

Het tweede Chakra wordt ook wel het Sacraal Chakra genoemd. Dit zorgt ervoor dat je emotioneel stabiel voelt. Dit chakra leert je te voelen en te genieten van het leven. Wat heb jij daarvoor nodig om dat te doen?

Chakra #1: Wortel Chakra

Het eerste Chakra wordt ook wel het wortelchakra of stuitchakra genoemd. In het Sanskriet noemt men het Muladhara. Muladhara zorgt ervoor dat je je stabiel voelt. Je bent geaard en je voelt je veilig. Door een goed contact te hebben met de aarde, voel je je zeker.

7 daagse cursus – Reis door de chakra’s –

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over de chakra’s en met praktische oefeningen en technieken wil werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam. Ook is de cursus geweldig om te volgen als je op zoek bent naar diepe ontspanning of wil werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, limiterende gewoontes of diepgewortelde programmeringen en conditioneringen.

Aura reinigen

We poetsen allemaal elke dag onze tanden, wassen onze handen, en baden ons lichaam, maar niet veel van ons weten hoe je jezelf energetisch schoonhoudt. Hebben we een gebalanceerde levensstijl, dan gebeurt dit gewoon vanzelf. Maar zijn we overwerkt, ondervoed, of hebben we een slaaptekort, dan kan het zijn dat we onze energetische hygiëne verwaarlozen. Waarom… Lees verder Aura reinigen

Wat is een aura?

De aura is ons energetisch lichaam. Het is als een duplicaat van ons fysieke lichaam. Sommige mensen kunnen dit zien en waarnemen, en bijna iedereen kan het voelen.

Intake formulier

Kickstart je eigen TOKO

Veel mensen voelen zich niet happy met de baan die ze hebben maar durven niet de overstap te maken naar iets voor zichzelf. Ik heb er ook lang over gedaan om uiteindelijk het besluit te maken iets voor mijzelf te willen beginnen. Terwijl het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Je kan heel goed iets naast je huidige baan opstarten.

Bedankt Corona

Het heeft even geduurd voordat ik weer wat wilde delen op mijn website. Er gebeurt zoveel en er lijkt een verdeeldheid te ontstaan in de samenleving. Ik zie het terug in de coachsessies en consulten die ik mag verzorgen. Problemen in relaties, huishouden en familie problemen. Daarbij wil ik vooral NU focussen op positiviteit en… Lees verder Bedankt Corona