Blog

Intake formulier

Kickstart je eigen TOKO

Veel mensen voelen zich niet happy met de baan die ze hebben maar durven niet de overstap te maken naar iets voor zichzelf. Ik heb er ook lang over gedaan om uiteindelijk het besluit te maken iets voor mijzelf te willen beginnen. Terwijl het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Je kan heel goed iets naast je huidige baan opstarten.

Bedankt Corona

Het heeft even geduurd voordat ik weer wat wilde delen op mijn website. Er gebeurt zoveel en er lijkt een verdeeldheid te ontstaan in de samenleving. Ik zie het terug in de coachsessies en consulten die ik mag verzorgen. Problemen in relaties, huishouden en familie problemen. Daarbij wil ik vooral NU focussen op positiviteit en… Lees verder Bedankt Corona

Natuurcoaching

Proefcliënt?

Nu ruim 3 maanden bezig met de jaaropleiding hypnotherapie. Een therapie waarbij je terug gaat (regressie) naar de bron en oorzaak van je blokkade. Na het eerste blok is het tijd om te oefenen met proefcliënten. We gaan dan terug naar een fijn moment uit jouw leven, dus geen blokkade. Je zult je daarna helemaal… Lees verder Proefcliënt?