Agenda

Wandelcoaching 1 op 1

Ik coach op vaste dagen op de woensdag en de vrijdag. Aangezien iedereen een drukke agenda heeft, coach ik ook in het weekend en in de avonduren. Via het blaadje kan je je eigen wandelcoach sessie inplannen wanneer het jou uit komt!

Maak een afspraak
Klik en maak een afspraak via de kalender

Maandelijkse groepswandeling

Wil jij kennis maken met wandelcoaching? Wandel dan met mij mee op iedere laatste zondag van de maand. Iedere wandeling met steeds een eigen thema gaan we de natuur in. Je wandelt in een groep, maar je volgt jouw eigen pad. We wandelen met aandacht voor jezelf in de natuur. Tijdens de wandeling doen we oefeningen zoals mindfulness, ademhaling en staan we stil bij een thema en wat dat thema voor jou betekent.

ZO 23 juni 11:00 – 12:30 (waar krijg ik energie van?)

Zondag 23 juni gaan we het hebben over waar krijg jij nu  energie van. We weten heel vaak wel wat we niet willen maar niet wat we wel willen. Ik neem je mee en ga met je de goede richting in wandelen. Ga je mee? Aanmelden via: nicolle@innertalks.nl

  • Locatie: Heeze, Strabrechtse Heide
    (Verzamelen parkeerplaats ‘De Plaetse’ in Heeze.)
  • Wat neem je mee? Warme kleding, goede schoenen en wat te drinken.
  • Kosten: € 10,- contant te voldoen op de dag zelf.
  • Info/aanmelding: nicolle@innertalks.nl

Ik neem je mee en samen zorgen we ervoor dat je kunt ontspannen, je hoofd leeg raakt, en dat je geniet van de natuur. Even een moment alleen voor jou in de gezonde buitenlucht. Je loopt in de natuur en daarmee zet je lichaam in beweging, en af en toe zet je je lichaam ook bewust even stil. Hetzelfde geldt voor je ‘hoofd’ en je gedachten. Een mooie afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een fijne manier van wandelen die bijdraagt aan jouw balans en vitaliteit.

 


Gecertificeerd TriA©Wandelcoach