Intake formulier

Kickstart je eigen TOKO

Veel mensen voelen zich niet happy met de baan die ze hebben maar durven niet de overstap te maken naar iets voor zichzelf. Ik heb er ook lang over gedaan om uiteindelijk het besluit te maken iets voor mijzelf te willen beginnen. Terwijl het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Je kan heel goed iets naast je huidige baan opstarten. Mensen die een eigen praktijk starten ontbreekt het vaak aan kennis, waardoor het ondernemerschap tegenvalt of zelfs mislukt. Ik had enigszins geluk aangezien ik een achtergrond in marketing en sales had. deze kennis wil ik graag met iedereen delen. want het is zoo easy. Je moet het gewoon even weten, welke tools, welke gratis apps zijn handig en vooral tijd hebben. Degenen die zich gedegen voorbereiden blijken een veel grotere kans van slagen te hebben. Met de kickstart beschik jij over alle benodigde informatie om van jouw eigen TOKO een succes te maken!

————————
Overweeg je om je eigen praktijk te starten of kun je nieuwe inspiratie gebruiken om je praktijk te laten groeien, dan krijg je in deze workshop de nodige offline en online handvatten. In deze interactieve workshop komen praktische tips aan bod hoe jij kan starten met jouw eigen toko. Of dat nu een eigen praktijk is of het verkopen van verzorgings producten aan huis. Het gaat om “hoe wordt je zichtbaar” en weten potentiële klanten je te vinden?

Wat ga je leren?
Alle praktische informatie komt aan bod die je nodig hebt om je eigen toko tot een succes te maken!
– Het schrijven van je eigen plan
– Het opzetten van je basis marketing (website – nieuwsbrieven en social media)
– Hoe je klanten aantrekt online en off-line
– Basis voorwaarden zoals kvk, belastingdienst en administratie

Datum en kosten
Woensdag 30 september 19.00 -22:00
Kosten € 65,-

Locatie- Centrum Hofdael Geldrop

Aanmelden:
Via onderstaande link vind je meer informatie of aanmelden via nicolle@innertalks.nl

https://mailchi.mp/87f445768227/kickstart-je-eigen-toko