Coaching ten tijde van Corona?

Ten tijden van onze beperkingen merk ik dat veel mensen leven in angsten en het leven niet meer in balans is. Alles is anders,.. thuis werken, thuis kinderen, wellicht verlies van dierbaren om je heen en ook nog een heel gezin draaiende houden. Juist nu is het goed om extra goed voor je zelf te zorgen. De natuur kan je daar een handje bij helpen en ik heb dan ook gekeken waar nog mogelijkheden zijn om mensen juist nu te kunnen begeleiden.

Aanpassingen tijdens het Corona virus: De intakegesprekken zullen tijdelijk plaatsvinden via telefoneren of videobellen. Dat kan natuurlijk ook al wandelend ieder in ons eigen park of bos. Voel je welkom om hulp te vragen, dan zoeken we naar een creatieve manier die bij jou past. 

Coaching ten tijde van Corona? Onderstaande mogelijkheden zijn er om alsnog te coachen:

  • Videobellen: de coachsessies kunnen plaatsvinden via zoom- beeldbellen. oefeningen kan je later zelfstandig of samen telefonisch uitvoeren in de natuur.
  • Op de Strabrechtse Heide te Heeze zijn brede wandelpaden. Hierbij kun je gemakkelijk 1.5 meter afstand bewaren en toch zo met elkaar een proces doorlopen.
  • In lijn met het advies van het RIVM, klik hier voor de link wil ik de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen. Daarom houd ik afstand en raken wij elkaar niet aan.

Genoeg mogelijkheden dus! Ook benieuwd naar wat natuur en wandelcoaching voor jou kan betekenen? Bij het contactformulier kan je je gegevens achterlaten!