Het is je eigen schuld,..

Laten we even voorop stellen dat niemand verantwoordelijk is voor jouw geluk, niemand, zelfs je ouders niet en nee ook je partner niet. Als ouder ben je alleen verantwoordelijk om de tijd die je hier op deze planeet hebt zo prettig mogelijk te ervaren zolang jij samen onder één dak woont.

Je kan niemand anders de schuld geven van jouw ‘toestand’. Ook je werkgever niet. Jij bepaalt hoe je met issues en emoties omgaat, je hele leven lang. Emoties bepalen ook je geluk. Hoe kijk je tegen dingen aan, wat doet dat met je?

Neem je verantwoordelijkheid en get your shit together!

Is iets niet fijn, doe het dan niet, verander het. Wanneer iets fijn is, doe het dan meer! Daadkracht,… één van mijn beste eigenschappen ooit 😊 Het is eigenlijk gewoon heel simpel. Leef je leven onder jouw regels. Wat zijn mijn regels?

Dat is de sleutel van je leven,.. maar het mooie is, je kan de regels a long the way aanpassen, want het is jouw leven, stel je regels bij! Regels zijn mijn waarden waar ik naar leef.

  • Authenthiek (eigen)
  • Eerlijk
  • Gelijkwaardig
  • Zonder oordeel (heel moeilijk!)
  • Alles met energie
  • Ik ben lief voor mijzelf en de mensen om mij heen