‘Aarden’ is jezelf opladen!

Veel mensen vergeten dat wij bij de aarde horen zoals het zand bij de woestijn. Deze aarde-connectie is dus belangrijk om ons goed te kunnen voelen. De aarde voedt ons, behoedt ons, voorziet ons van voedsel, drinken, huisvesting maar ze geeft ons ook haar energie. Je systeem doet dus aan energie-uitwisseling, altijd en overal. Het is meestal geen bewust proces. Het gebeurt sowieso, of je dit nu wil of niet.

De man of vrouw met groene vingers, die is vanzelf goed geaard. De land- en tuinbouwer ook. Mensen die wat minder kunnen ‘aarden’ en hun energie dus anders gebruiken komen vaak wat zweverig over. Ze zijn in trance, en dagdromen kan je al zien als in lichte trance zijn. Veelvuldig computergebruik, het gebruik van drugs en narcotica, het ontwikkelen van smetvrees zijn niet bevorderend om goed te aarden. Sommigen zijn gewoon te weinig actief met hun handen en het zijn nochtans je werktuigen. Wandelen, of bezig zijn in de tuin kan hier dus super goed bij helpen. Give it a try!