Woorden

Woorden, ze zijn krachtiger dan dat je denkt. Kijk uit met wat je zegt want ieder woord heeft een lading, een energie, een kracht in zich, die trilling veroorzaakt in het universum. Wanneer jij zegt en vindt dat jij dik bent en dus een emotie-eter bent, dan houd je deze gedachten, intentie en trilling in stand. En buiten het feit dat je jezelf aan het pijnigen bent zet je kracht in je woorden, waardoor het heel moeilijk is dit voor jezelf, noch de trilling in het universum te veranderen.
Wees lief voor je zelf en geef kracht aan woorden op een mooie liefdevolle manier. Dat zal je veel meer opleveren! Het geeft je meer energie, je bent liever voor jezelf en je stuurt een betere trilling het universum in.
En natuurlijk mag je altijd vloeken en zeggen, WTF ben ik weer mooi vandaag!
#innertalks #weesliefvoorjezelf #woordenzijnkrachtig